fredag den 28. marts 2014

Flere Bobles :)


Som lovet til jeg lige anmelde resten af vores bobles her hjemme, anmeldelserne er lavet ud fra mine 3 børn. Emilie snart 9 år, Alexzander 7 år, og Julle (Julie) på 3 år.



Pingvinen Udgået, men kunne købes i Magasin, mener vi købte den til 899 kr for et par år siden. : Pingvinen bruger vi ikke så meget, ud over når der laves baner her hjemme, den ligger stabilt på gulvet, og har en tilpas størrelse til at børnene står godt fast på den uden den vælter. Min søn bruger den også som "tøj" skammel inde på værelset. Pingvinen får 3 ud af 5 stjerner.




Skildpadden 599 kr : Den bruges en del her hjemme, den er rigtig god til at træne balancen på, den bruges også til at sidde på når børnene fx. ser fjernsyn. Den ligner ikke de andre bobles, og har lidt andre funktioner, og det kan vi rigtig godt lide her hjemme, + den vi har er i 3 farver, og vi elsker flerfarvet bobles, da der ikke er noget hos os der hedder drenge eller pigefarver :) Skildpadden får 4 ud af 5 stjerner (af de store, Julle på 3 bruger den ikke rigtig)


Sandormen 1499 kr (2 dele orange og grå) Udgået: Farverne er ikke så fede efter vores mening, men det er fordi de falder helt ud i forhold til det vi ellers har. Men når det så er sagt, så er den god, den store del bruges af de 2 store børn her hjemme, for den kræver mere udfordring at holde balancen på. Vores den mindste vil bruge den lille sandorm til at sidde og gynge på, den lille del har lidt samme funktion som den nye ælling, men det kommer jeg til senere :) Sandormen er også god stor, og stabil når man vender den om, både som skammel, eller til jorden er giftig. Sandormen får 5 ud af 5 stjerner (et lille 5 tal pga farven ((Vi elsker ellers pangfarverne her hjemme, men den grå og orange bruges bare slet ikke på andre bobles))



Ællingen 599 kr: Ællingen bruges desværre ikke ret meget, vi regnede med den ville være et hit, men børnene tager den ikke rigtig i brug, jeg tror det bunder i at vi har den lille sandorm, og vi har hvalen, elefanten som også vipper. Men Julle har brugt den lidt da hun kan nå jorden når hun vipper på den, men også til at stille op på rullebrættet som en ekstra skammel. Havde vi nu ikke haft sandormen havde ællingen nok fået en stjerne mere, men grundet vi har den lille sandorm, som mere eller mindre har samme funktion hele vejen igennem, så får Ællingen : desværre kun 3 ud af 5 stjerner.



Elefanten 899 kr : Jamen hvad skal vi sige... HELT IGENNEM FANTASTISK. Jeg vil anbefale elefanten til alle, den er bred så børn i næsten alle aldre kan få glæde af den. Her hjemme bruges den som skammel, til at sidde og vippe på, til at stå og vippe på, kan ligge på siden og er så stabil til baner igennem huset. Den har rigtig mange funktioner, og selv små børn har glæde af den, de kan lære at rejse sig op af den, gynge på maven osv.. Alle familier burde have den i deres husstand, den er ikke til at undvære her hjemme, og bruges næsten dagligt, man kan altid finde noget at bruge den til. Så har du ikke allerede anskaffet dig en elefant, så er det på tide, for der er time efter time leg i den :) Elefanten får 5 (store) ud af 5 stjerner.



Donut 399 kr : Anderledes, ved ikke rigtig hvad jeg skal svare, vi er nok mest til EVA skum her hjemme, den er lidt som en stor oppustelig bold. Min datter på 3 er bange for den, fordi hun har taget nogle vilde styrt, for den er slet ikke stabil som de andre, så her er det mest min ældste datter der i ny og næ bruger den. Vi har ikke helt fundet ud af den fantastiske funktion af den endnu desværre, selv om vi har haft den siden den kom frem, det er nok den bobles vi bruger mindst. Tænkte vi skulle have den med til stranden til sommer, da den må være sjov at have med i vandet. Håber det får børnene til at få øjnene op for nye ideer med den, i stedet for at rulle/kaste den igennem stuen, så både lamper og stole flyver rundt :) Donut : får 2 ud af 5 stjerner.



Grisen 349 kr Udgået (Den lille) : Vi bruger den rigtig rigtig meget, men en af de funktioner hvor den er helt fantastisk er i brusebadet, når børnene er blevet så store vi er begyndt at bruge bruseren frem for badekaret, så er den rigtig god, min datter sidder på den i bruseren, da den har en tryne med hul hele vejen igennem, så løber vand og sæbe af hende, og ligger sig ikke bare i hullerne, og den glider ikke rundt på gulvet, de står fast selv om der er vådt. Ellers har Grisen samme muligheder som fisken som er anmeldt herinde før. Grisen får 5 ud af 5 stjerner, den har lige den ekstra effekt som fisken mangler :)



Hvalen 899 kr Udgået : Vi synes den er mest til de store børn her hjemme, det er svært at holde balancen på den, da den er uligevægtig ved en stor og en lille balance flade. Den kan også bruges som skammel. Hvalen har lidt samme funktion som elefanten, men dog passer den ikke til de små børn, for den kræver mere fornuft ved brug, for at sikre sig man ikke mister balancen :) Hvalen får 3 (store) ud af 5 stjerner, da dens forskellige punkter gør det er svært for børn i alle aldre at bruge den :)



Uglerne (flerfarvet sæt 2 stk 799 kr) og (Wild Nature) 999 kr : Alle 3 ugler har forskellige størrelser, de bruges ellers ens, til at sidde på og smågynge, til at ligge på maven over, eller til at stable oven på hinanden, og den flade side gør de også er gode til at lave baner med :) Farverne er efter vores smag vildt fede, vi elsker flere farver, så de passer ind om det er en dreng eller pige der bruger dem. Og ikke at glemme den fede Wild Nature farve, der ligner træ, den er der igen ikke noget der kan slå, farven er så smart også til pynt :) Uglerne får 4 ud af stjerner, og kan bruges af børn i alle aldre :)



Orm 899 kr : Ormen bruges meget her, både til at rulle over med maven, og som skammel når der ses fjernsyn, men den er helt fantastisk når pigerne med deres lange hår skal have sat hår her hjemme, så gør den runde bund at jeg kan dreje dem hvis det er nødvendigt mens håret flettes. Klart den bedste skammel vi har i huset :) Ormen får 5 ud af 5 Stjerner, her hjemme er den ikke til at undvære.


Det blev en lang omgang, men håber i har glæde af at læse vores anmelderser, og skulle i have nogle spørgsmål er i velkommen til at skrive :)


En masse bobles hilsner Maria & 3 børn der er på vej i seng efter finalen i X-faktor & fredagshygge.


                                      God Weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar